Junior Warehouse Employee

28–02–2020
3 mins to read

Job title: Junior Warehouse Employee
Salary: Competitive
Application deadline: 31 maart 2020

Position background

Tjoapack is een farmaceutische contractverpakker met ongeveer 180 medewerkers en verzorgt verpakkingsoplossingen voor meerdere segmenten van de farmaceutische markt. De organisatie bestaat uit Operations en ondersteunende diensten. Operations richt zich primair op het zo efficiënt mogelijk vepakken en leveren van geneesmiddelen conform de geldende kwaliteitsregels, procedures en eisen van de klant. Sinds de oprichting in 1989 zijn we marktleider geworden van de Benelux en zijn we momenteel Europees en wereldwijd groeiende.

Your impact

In de functie van Junior Warehouse Employee ben je medeverantwoordelijk voor het fysiek ontvangen, inspecteren en indien nodig bemonsteren van de goederen. Daarnaast verzamel je de goederen ten behoeve van de productie, het opslaan van gereed product in het warehouse en het gereed maken van goederen ten behoeve van uitgifte en expeditie. Hierbij hoort ook het eventueel afroepen van transport en het verzorgen van pakbonnen en transportdocumenten. Daarnaast wordt er verwacht dat je zorgt voor orde en netheid van de werkomgeving. Als Receptionist is je voornaamste taak ervoor te zorgen dat de werkzaamheden bij onze Front Desk soepel verlopen, zodat de organisatie kan vertrouwen op jouw ondersteuning.

Your responsibilities include

  • Kantelen van pallets aan de hand van een pompwagen en een kantelmachine.
  • Gereed maken van goederen ten behoeve van uitgifte en expeditie.
  • Laden van vrachtwagens met behulp van de heftruck.
  • Flexibel inzetbaar op alle werkprocessen.

Your background, qualification and skills

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Oog voor detail en neemt initiatief.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een stapelaar, reach- en/of heftruck certificaat. Zo niet, dan bestaat de mogelijk deze via Tjoapack zo snel mogelijk te behalen.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bent bekend met de procedures en veiligheidsvoorschriften van een magazijn.
  • Communicatief vaardig.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Our offer

Wij gaan je inwerken met een inwerktraject op maat en gaan je helpen om je volledig thuis te voelen. We hebben een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Kenmerkend aan ons bedrijf is dat we hard weken, de vrijheid geven om zelfstandig te werken en we open staan voor nieuwe ideeën. We vinden onze functietitel niet belangrijk, want we geloven dat ieder zelf zijn/haar functie vormt en tot een succes maakt.
Het is een fulltime baan, 40 uur per week. Onze arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit 26 vrije dagen + 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband, een aantrekkelijke pensioenregeling (middelloon) en een jaarlijkse loonsverhoging afhankelijk van je prestatie. Het is ook mogelijk om door te groeien tot allround Warehouse employee en opleidingen te volgen binnen ons bedrijf.

We gaan je helpen om je volledig thuis te voelen in deze functie door een opleidingstraject op maat. We hebben een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Kenmerkend aan ons bedrijf is dat we hard werken, open staan voor nieuwe ideeën en de vrijheid geven om zelfstandig te kunnen werken. Heb je goede ideeën, dan staan wij daar uiteraard voor open. We vinden onze functietitel niet belangrijk, want we geloven dat ieder zelf zijn/haar functie vormt en tot een succes maakt.

Onze arbeidsvoorwaarden bestaan uit o.a. 26 verlofdagen + 13 atv dagen bij een fulltime dienstverband, aantrekkelijke pensioenregeling (middelloon).

Place within the organisation

Tjoapack is a global contract packaging organisation (CPO) specialising in primary and secondary pharmaceutical packaging and supply chain management services. We’re dedicated to shaping the future of the pharmaceutical supply chain to be safer and more reliable for our customers and for patients. With almost 30 years’ track record in contract packaging, we use our knowledge and experience to offer flexible solutions to our customers challenges and use the latest technologies to continuously improve our operations. We now supply products to over 40 countries across all continents.

Het is een afwisselende baan in een relatief klein team. Hierdoor wordt een hoge mate van zelfstandigheid verwacht en is er de mogelijkheid voor zelfontplooiing, pro-activiteit en initiatief.
Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent. Je kunt ons per mail bereiken via careers@tjoapack.com en de sollicitatie t.a.v. Mw. R. Stoutjesdijk, HR Manager, versturen.

Acquisition is absolutely not appreciated.

 

By HR