Technical Services Employee (Monteur)

Competitive salary
Apply by 15–07–2019
 • Anywhere
 • Competitive

Job title: Technical Services Employee
Salary: Competitive
Application deadline:  15 July 2019

Position background

Tjoapack is een farmaceutische contractverpakker met ongeveer 150 medewerkers en verzorgt verpakkingsoplossingen voor meerdere segmenten van de farmaceutische markt. Het Technische Team bestaat uit een Manager, 2 dagdienst collega’s en in de 3-ploegendienst werkt er in elk Team 1 monteur. Gezamenlijk is het Technische Team onderdeel van Operations en verantwoordelijk voor het ondersteunen van de productie bij ombouw en opstarten van de machines/installaties en het oplossen van voorkomende storingen. Daarnaast is preventief onderhoud essentieel onderdeel van het takenpakket en wordt van je verwacht dat (terugkerende) knelpunten en verbetermogelijkheden gesignaleerd worden en hierbij oplossingen aandragen ter verbetering. Binnen de afdeling is ruimte voor uitbreiding voor een fulltime dagdienst collega.

Your impact

Als Technical Services Employee in dagdienst is je voornaamste taak om mee te werken in de technische projecten t.b.v. verbetering van de organisatie en uitbreiding van ons machinepark. Daarnaast ben je, gezamenlijk met je 2 andere dagdienstcollega’s, back-up voor de collega’s in de 3-ploegendienst.

Your responsibilities include

 • Het technisch aanpassen / verbeteren van productie machines en aanverwant apparatuur.
 • Het controleren van de functies van de klimaat beheersingssystemen en verlichting.
 • Het repareren van technische storingen aan de machines.
 • Het instellen en ombouwen van de machines en/of Operator hierbij assisteren.
 • Het beheren en onderhouden van het gereedschap en de voorraad van onderdelen.
 • Uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud plegen aan gebouwen, machines en aanverwant apparatuur.
 • Veilig werken en ervoor zorgen dat de machines veilig zijn om mee te werken.

Your background, qualification and skills

 • WTB-opleiding en ETD-kennis
  of
  ETD-opleiding en WTB-kennis
 • Een ervaren monteur die op MBO niveau kan functioneren met een andere (lagere) opleiding, die beschikt over de nodige ervaring wordt zeker meegenomen in de procedure
 • Communicatief en taalvaardig in de Nederlandse taal
 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré
 • Zelfstandig
 • Oplossingsgericht
 • Prioriteitsstelling

Our offer

We gaan je helpen om je volledig thuis te voelen in deze functie door een opleidingstraject op maat. We hebben een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Kenmerkend aan ons bedrijf is dat we hard werken, open staan voor nieuwe ideeën en de vrijheid geven om zelfstandig te kunnen werken. Heb je goede ideeën, dan staan wij daar uiteraard voor open. We vinden onze functietitel niet belangrijk, want we geloven dat ieder zelf zijn/haar functie vormt en tot een succes maakt.

Onze arbeidsvoorwaarden bestaan uit o.a. 26 verlofdagen + 13 atv dagen bij een fulltime dienstverband, aantrekkelijke pensioenregeling (middelloon) en een jaarlijkse verhoging afhankelijk van je eigen prestaties. Het is ook mogelijk om opleidingen te volgen voor persoonlijke ontwikkeling of professionele kennis verdieping.

Place within the organisation

Tjoapack is a global contract packaging organisation (CPO) specialising in primary and secondary pharmaceutical packaging and supply chain management services. We’re dedicated to shaping the future of the pharmaceutical supply chain to be safer and more reliable for our customers and for patients. With almost 30 years’ track record in contract packaging, we use our knowledge and experience to offer flexible solutions to our customers challenges and use the latest technologies to continuously improve our operations. We now supply products to over 40 countries across all continents.

Het is een afwisselende baan in een relatief klein team. Hierdoor wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht en zijn er ruime mogelijkheden voor zelfontplooiing, pro-activiteit en initiatief.

Heb je interesse in deze functie van ontvangen wij graag jouw CV met motivatie waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent. Je kunt ons per mail bereiken via careers@tjoapack.com en de sollicitatie t.a.v. Mw. I .Wilting, Director HR, versturen.

Acquisition is absolutely not appreciated.

 

Upload your CV/resume or any other relevant file. Max. file size: 8 MB. File Types .pdf|.doc|.docx|.docm|.odt
Maximum file size: 4 MB.
Als u solliciteert naar een baan binnen onze productie, mag de motivatiebrief in het Nederlands of in het Engels aangeboden worden.

If you're applying to a specific vacancy, please keep to the language (English/Dutch) specified in the vacancy.

Open call motivation letters should always be in English. Use the motivation letter to tell us about how your experience, knowledge, and skills prepare you for the role for which you are applying.

Remember to evidence and demonstrate your statements. Please keep to the maximum length of your motivation letter to a single page.

Need to know more?